MINŐSÉGI PROTOKOLL

MI A FONTOSABB AZ ÖN SZÁMÁRA

A gépeink száma vagy az általunk gyártott minőség ?

VIZSGÁLAT

A magas minőség biztosítása érdekében.

Minden alkatrész átmegy a vizsgálószobánkon, ahol az ellenőrnek meg kell mérnie az alkatrészt, és a mért értékekkel ki kell töltenie a minőségi dokumentumot. Az ellenőrzéshez belső és külső mikrométereket, menetmérőket, lyukmérőket, precíziós mérőszögeket használunk. Bár még nem rendelkezünk 3D-s mérőgéppel, szerződésben állunk egy helyi céggel, amely meg tudja mérni számunkra az alkatrészeket, és szükség esetén 3D-s mérőrendszerrel igazolja a mérést. Folyamatosan fejlesztjük ellenőrzési eszközeinket, és munkánk minden lépésében a tökéletességre törekszünk.  

MOTTO-UNK

"Időben szállítunk, és soha nem kapunk reklamációt"

1000

Kiszállított alkatrészek

35+

Elégedett ügyfelek

20+

Tapasztalat évek alatt

utókezelések

A kezelés utáni szolgáltatásokat házon belül és partnereinken keresztül nyújtjuk.

Homokfúvás

IN HOUSE

Ez a művelet a durva felület simítására, a sima felület érdesítésére, a felület alakítására vagy a felületi szennyeződések eltávolítására szolgál a megmunkált és kész alkatrészek után. Ezáltal jelentősen le tudjuk rövidíteni a szállítási időt, és nem kell harmadik félre támaszkodnunk.

Eloxálás

PARTNEREKEN KERESZTÜL

Partnereinken keresztül anodizálást tudunk biztosítani, amely az alumínium anyagok funkcionális és optikai javítására alkalmazott bevonat. A kezelés eredményeképpen az alkatrészek felülete kerámiaszerű réteggé változik, bevonja az alkatrészeket, és védi azokat a kopás és a korrózió ellen. Az ügyfelek választhatnak természetes, színezett és kemény eloxált lehetőségek közül.

Hőkezelés

PARTNEREKEN KERESZTÜL

Partnereinken keresztül hőkezelést tudunk biztosítani acél alkatrészekhez. Ez a művelet az anyag fizikai és néha kémiai tulajdonságainak megváltoztatására szolgál. Annak érdekében, hogy a mérések ne térjenek el, vákuumos hőkezelést alkalmaznak.

csomagolási szabványok

Csapatunk nagy figyelmet fordít a csomagolás részleteire annak érdekében, hogy az alkatrészek ne sérüljenek meg, és biztonságban érkezzenek meg ügyfeleinkhez. Ezért a folyamat során szabványosított lépéseket követünk.

SZÁLLÍTÁS

Ingyenes szállítás világszerte

Nem kell bajlódnia a szállítás megszervezésével. Számos szállítmányozó céggel dolgozunk együtt, hogy bárhová eljuttassuk a megrendelését, ahol Ön tartózkodik.