PROTOCOL DE CALITATE

CE ESTE MAI IMPORTANT PENTRU TINE

Numărul de mașini pe care le avem sau calitatea pe care o producem ?

INSPECȚIE

Pentru a asigura o calitate ridicată.

Fiecare piesă trece prin camera noastră de inspecție, unde inspectorul trebuie să măsoare piesa și să completeze documentul de calitate cu valorile măsurate. Pentru inspecție folosim micrometre interioare și exterioare, calibre de filetare, calibre de găuri, calibre de precizie. Deși nu dispunem ÎNCĂ de o mașină de măsurare 3D, suntem în contract cu o companie locală care poate măsura piesele pentru noi și poate furniza dovada măsurării cu sistemul de măsurare 3D, dacă este necesar. Ne dezvoltăm în mod constant instrumentele de inspecție și urmărim perfecțiunea în fiecare etapă a activității noastre.  

MOTTO-UL NOSTRU

"Livrează la timp și nu primesc niciodată pretenții"

1000

Piese livrate

35+

Clienți mulțumiți

20+

Experiență în ani

post-tratamente

Oferim servicii post-tratament la nivel intern și prin intermediul partenerilor noștri.

Sablare cu nisip

ÎN CASĂ

Această operațiune este efectuată în instalația noastră pentru a netezi suprafața aspră, pentru a ascuți o suprafață netedă, pentru a modela o suprafață sau pentru a îndepărta contaminanții de suprafață după ce piesele sunt prelucrate și pregătite. Prin aceasta, reușim să reducem substanțial timpul de livrare și nu trebuie să ne bazăm pe terțe părți.

Anodizare

PRIN INTERMEDIUL PARTENERILOR

Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi anodizare, care este o acoperire aplicată pentru îmbunătățirea funcțională și optică a materialelor din aluminiu. Ca urmare a tratamentului, suprafața pieselor se transformă într-un strat asemănător cu cel ceramic, care înveleste piesele și le protejează împotriva uzurii și coroziunii. Clienții pot alege dintre opțiunile naturale, colorate și anodizate dur.

Tratament termic

PRIN INTERMEDIUL PARTENERILOR

Putem oferi tratament termic pentru piese din oțel prin intermediul partenerilor. Această operațiune este utilizată pentru a modifica proprietățile fizice și, uneori, chimice ale unui material. Pentru a se asigura că măsurătorile nu se abat, se aplică tratamentul termic în vid.

standarde de ambalare

Echipa noastră acordă o atenție deosebită detaliilor de ambalare pentru a se asigura că piesele nu sunt deteriorate și ajung la clienții noștri în siguranță. Prin urmare, urmăm pași standardizați în acest proces.

TRANSPORT

Transport gratuit în întreaga lume

Nu trebuie să vă deranjați cu aranjarea transportului. Lucrăm împreună cu numeroase companii de transport pentru a vă livra comanda oriunde vă aflați.