A Veeder Root TLS4B automatikus tartálymérő és környezetvédelmi rendszer átfogó üzemanyag telephelyi adatokat biztosít a fejlett üzemanyag-eszközgazdálkodáshoz. A TLS4B az iparág vezető algoritmusait fokozott biztonsággal, valós idejű értesítéssel és bárhol, bármikor elérhető hozzáféréssel kombinálja, így a TLS4B fenntartja telephelye működését és nyereségességét.

BIZONYÍTOTT VÉDELEM
Tartsa ellenőrzés alatt üzemanyagtöltési műveleteit a TLS4 automata tartálymérő automatizált eltérés-ellenőrzési, szivárgásérzékelési és telephely-irányítási megoldásainak segítségével, hogy mindig tisztában legyen vállalkozása állapotával.

BIZONYÍTOTT PONTOSSÁG
Az AccuChart™ iparágvezető automatikus kalibráció biztosítja a lehető legjobb adatokat a pontos nedves készletgazdálkodáshoz. A harmadik fél által jóváhagyott szivárgásérzékelő biztosítja a nyugalmat a tartályok tömörségét illetően. A TLS4 automatikus tartálymérő távoli csatlakoztathatósága lehetővé teszi az információkhoz való hozzáférést bármikor, bárhonnan.

BIZONYÍTOTT NYERESÉG
A TLS4 felügyeleti rendszerrel működjön csúcshatékonysággal, kezelje a kockázatokat, korlátozza a felelősséget, csökkentse a készlethiányt és a telephelyi leállásokat.

BIZONYÍTOTT PARTNER
A Gilbarco Veeder-Root automatikus tartálymérők a magas minőségű nedves készletkezelési megoldások, amelyek hosszú múltra visszatekintő megbízhatósággal és pontossággal rendelkeznek. Termékeink segítenek elérni a fontos eredményeket és a vállalkozásának megérdemelt védelmet.

P.N.: TSL4B

Gilbarco Veeder gyökér TLS4B