Az Ön ötletét termékké alakítjuk

Több mint

50;

a következőkben megvalósított ötletek

Ügyfeleink speciális igényeit már több éve teljesítjük, nagy sikerrel.
Célunk, hogy magas minőségű és megbízható termékeket hozzunk létre versenyképes áron.

Hogyan fejlesztünk ki egy terméket?

Ötlet

Az első lépés egy átfogó beszélgetés, hogy megértsük céljait és követelményeit. Ekkor kezdjük el felvázolni a leendő termékkel kapcsolatos elvárásokat, például azt, hogy hogyan fog működni, hol lesz elhelyezve. 

A megadása

Ebben a szakaszban kezdjük el a projekt követelményeinek részletezését és meghatározását. Ekkor kezdjük el megjósolni és előre jelezni, hogy milyen technológiára és erőforrásokra lesz szükség az ügyfél által elvárt minőség eléréséhez. Különböző tényezőket veszünk figyelembe, például a projekt teljes terjedelmét, a kívánt teljesítményszintet, valamint az ügyfél egyedi preferenciáit és igényeit.

Tervezés és fejlesztés

Ez a lépés a leghosszabb folyamat. Meghatározzuk a szükséges műszaki részleteket, feltérképezzük a modul elektronikai igényeit, megírjuk a vezérlőprogramot, ha az adott fejlesztéshez szükséges, megtervezzük a NYÁK-ot, szükség esetén a dobozt stb.

Prototípus-készítés és tesztelés

Amint a termék fejlesztés alatt áll, elkészítjük a nyomtatott áramköri lap és a ház prototípusát. Mindkettő házon belül készül, amennyiben a meglévő technológiáink lehetővé teszik a gyártásukat. Ez biztosítja, hogy a lehető leggyorsabban be tudjunk mutatni egy kezdetleges terméket az ügyfelünknek, és elvégezhessük a szükséges módosításokat.

Gyártás

Ami a gyártást illeti, vállaljuk a termékek házon belüli gyártását a nyomtatott áramköri lapok összeszerelésétől kezdve az összeszerelésen át a csomagolásig, egészen a kis szériákig.

Támogató

Ez magában foglalja a termékleírásokat, a termékcsalád fejlesztését, az alkatrészellátási zavarok vagy korszerűsítés esetén történő újratervezést.

A tervezett termékek gyártása

fejlesztés

1. Alkatrészek beszerzése

A legjobb minőségű alkatrészekkel és a leggyorsabb szállítási idővel rendelkező alkatrészforgalmazók felkutatása, hogy ügyfeleink a lehető legjobb árat kapják a termékükért. A világ legnagyobb elektronikai alkatrész forgalmazóival dolgozunk együtt.

2. PCB összeszerelés

Vállaljuk kis sorozatú, kézzel vagy pick-and-place géppel összeszerelt termékek gyártását, legyen szó THT vagy SMD alkatrészekről.

3. Burkolatgyártás vagy testreszabás

Egy frissen tervezett NYÁK esetében egyedi tervezésű burkolatot is kínálunk Önnek, akár a szabványos dobozok adaptálásával, akár a semmiből történő tervezéssel.

Egyedi CNC megmunkálású, tartós műanyagból vagy alumíniumból készült házak

3D nyomtatott burkolatok SLS és FDM technológiával

CNC-gépekkel pontosan módosított szabványos burkolatok

Az egyedi burkolatokhoz egyedi címkék tartoznak!
UV nyomtatás, PVC fóliás matrica címkék vágó-plotterrel gyártva, lézergravírozás

5. A tesztelése.

A frissen gyártott paneleket először megtisztítják, eltávolítva a gyártási folyamatból származó szennyeződéseket.Ezt követi a vizuális ellenőrzés, majd a feszültség felhelyezése és szükség esetén a programozás.

VISSZAFEJTÉS

Meglévő egységek újratervezése méretcsökkentés céljából, ha a javítás lehetetlen, ha az adott termék gyártása megszűnt, ha extra funkciókra van szükség stb.

Portfólió