Az Ön ötletét termékké alakítjuk

Ügyfeleink speciális igényeit már több éve teljesítjük, nagy sikerrel.
Célunk, hogy magas minőségű és megbízható termékeket hozzunk létre versenyképes áron.
Cégünk ipari elektronikai berendezések fejlesztésére szakosodott, de nyitottak vagyunk a fogyasztói elektronikai ötletek iránt is.

A folyamat

Konzultáció

 

1. lépés

 

Tanácsadás

Az új termék kifejlesztésének első lépése egy alapos beszélgetés a termékcélokról.

 

Megbeszéljük a műszaki jellemzőket és funkciókat, valamint a hosszú élettartamhoz szükséges minőséget. Megbeszéljük az általános kialakítást és a tartós tokkal vagy burkolattal kapcsolatos igényeit is.

Tervezés & Fejlesztés

 

2. lépés

 

Tervezés és fejlesztés

Ebben a fázisban végezzük el az elektromos rajzok, áramköri lapok, burkolati rajzok stb. részletes tervezését.

 

Ha a berendezés programozást igényel, akkor ebben a szakaszban a mikrokontroller forráskódját vagy a szoftvert is fejlesztik.

Prototípusok és tesztek

 

3. lépés

 

Prototípus és tesztek

A kezdeti terveket követően elkészítjük a prototípust. A tesztelési fázisban tökéletesítjük a szoftvert, a tervezést, és kijavítjuk az esetleges hiányosságokat vagy hibákat.

Újra elkészítjük és teszteljük a prototípust, amíg biztosak nem leszünk abban, hogy olyan termékkel rendelkezünk, amellyel Ön elégedett lesz. A végleges prototípust elküldjük Önnek házon belüli felülvizsgálatra és tesztelésre.

Ha a Levtechet választja termékgyártónak, mi állunk minden tervezési és fejlesztési költséget.

Ha a Levtech-et választja a termék gyártójaként, mi fedezzük a terméktervezéssel és -fejlesztéssel kapcsolatos összes költséget. Minimális rendelési követelmények vonatkoznak. Ha csak a prototípus megtervezésére, fejlesztésére és tesztelésére van szüksége, a fejlesztés konzultációs szakaszában egyedi árajánlatot adunk.

Az átfutási időtől és a bonyolultságtól függően havi vagy átalánydíjas konstrukciót kínálunk Önnek.

Akár mi gyártjuk a terméket, akár mi tervezzük, fejlesztjük és teszteljük a prototípust, minden termékterv és termékjog az Öné. Megtiszteltetés számunkra, hogy életre kelthetjük innovatív ipari elektronikáját, ezért a diszkréció és a titoktartás a legfontosabb prioritás.

Csapatunk bármilyen típusú elektromos eszközt képes létrehozni, az egyetlen korlátot az idő vagy a költség jelenti. Bármilyen analóg vagy digitális áramköri lap tervezésétől a burkolattervezésen és az elrendezésen keresztül a grafikus felhasználói felületig mindent el tudunk készíteni.

Számos elektronikus terméktervet, köztük hardveres és szoftveres eszközmegoldásokat szállítottunk különböző iparágakban.

Csapatunk bármilyen típusú elektromos készüléket készít, az egyetlen korlát az idő vagy a költség.

Portfólió