Dezvoltare

Noi vă transformăm ideea într-un produs

Satisfacem cerințele speciale ale clienților noștri de câțiva ani încoace, cu mare succes. Scopul nostru este de a crea produse de înaltă calitate și de încredere cu un cost competitiv. Compania noastră este specializată în dezvoltarea de echipamente electronice industriale, dar suntem, de asemenea, deschiși pentru idei electronice de consum.

 

Procesul

Konzultáció

 

Pasul 1

 

Consultanță

Primul pas în dezvoltarea noului produs este o discuție aprofundată cu privire la obiectivele produsului dumneavoastră.

 

Discutăm despre caracteristicile și funcțiile tehnice, precum și despre calitatea necesară pentru longevitate. Discutăm, de asemenea, despre designul general și despre nevoile dumneavoastră pentru o carcasă sau o incintă durabilă.

Servicii și servicii de asistență tehnică

 

Pasul 2

 

Proiectare și dezvoltare

În timpul acestei etape, realizăm proiectarea detaliată a desenelor electrice, a plăcilor de circuite, a desenelor de incintă etc.

 

În cazul în care echipamentul necesită programare, în această etapă se dezvoltă și codul sursă al microcontrolerului sau software-ul.

Prototipuri și tehnologii

 

Pasul 3

 

Prototip și teste

După planurile inițiale, creăm prototipul. În timpul fazei de testare, perfecționăm software-ul, designul și corectăm orice ineficiență sau defecte.

Vom recrea și testa prototipul dumneavoastră până când vom fi siguri că avem un produs de care veți fi mulțumiți. Prototipul final vă va fi trimis pentru a fi analizat și testat la nivel intern.

Ha a Levtechet választja termékgyártónak, mi állunk minden tervezési és fejlesztési költséget.

Dacă alegeți Levtech ca producător de produse, vom acoperi toate costurile asociate cu proiectarea și dezvoltarea produsului. Se aplică cerințe minime de comandă. Dacă aveți nevoie de noi doar pentru a vă proiecta, dezvolta și testa prototipul, vă vom oferi o ofertă personalizată în timpul etapei de consultare a dezvoltării.

În funcție de durata și de complexitate, vă vom oferi o structură de taxe lunare sau fixe.

Fie că vă fabricăm produsul, fie că vă proiectăm, dezvoltăm și testăm prototipul, toate planurile și drepturile asupra produsului vă aparțin. Este o onoare pentru noi să dăm viață produselor electronice industriale inovatoare, motiv pentru care discreția și confidențialitatea sunt prioritare.

Echipa noastră poate crea orice tip de dispozitiv electric, singura limitare fiind timpul sau costul. De la proiectarea oricărei plăci de circuite analogice sau digitale, trecând prin proiectarea carcasei și a layout-ului, până la o interfață grafică cu utilizatorul, putem realiza orice.

Am livrat numeroase proiecte de produse electronice, inclusiv soluții hardware și software pentru dispozitive din diferite industrii.

Csapatunk bármilyen típusú elektromos készüléket készít, az egyetlen korlát az idő vagy a költség.