Noi vă transformăm ideea într-un produs

Mai mult de

50;

idei implementate în

Satisfacem cerințele speciale ale clienților noștri de câțiva ani încoace, cu mare succes.
Scopul nostru este de a crea produse de înaltă calitate și de încredere la un preț competitiv.

Cum dezvoltăm un produs?

Ideea

Primul pas este să purtăm o discuție cuprinzătoare pentru a vă înțelege obiectivele și cerințele. De aici începem să conturam așteptările pentru viitorul produs, cum ar fi modul în care va funcționa, unde va fi amplasat. 

Specificarea

De aici putem începe să anticipăm tehnologia necesară pentru a oferi calitatea dorită de client.

Proiectare și dezvoltare

Acest pas este cel mai lung proces. Definim detaliile tehnice necesare, cartografiem nevoile electronice ale modulului, scriem programul de controler dacă este necesar pentru dezvoltarea specifică, proiectăm PCB-ul, cutia dacă este necesar etc.

Prototiparea și testarea

Odată ce produsul este în curs de dezvoltare, realizăm un prototip atât al PCB-ului, cât și al carcasei. Ambele sunt realizate intern, atât timp cât tehnologiile noastre existente ne permit să le fabricăm. Astfel, ne asigurăm că putem prezenta un produs rudimentar clientului nostru cât mai repede posibil și că putem face orice modificări necesare.

Fabricarea

În ceea ce privește producția, ne putem ocupa de producția internă a produselor, de la asamblarea PCB, prin asamblare și ambalare, până la serii mici.

Sprijinirea

Aceasta include specificațiile produselor, dezvoltarea liniei de produse, reproiectarea în cazul întreruperii aprovizionării cu piese de schimb sau modernizarea.

Nu numai că îl proiectăm, dar...

Fabricarea

Ne ocupăm de producția de serii mici de produse, asamblate manual sau cu ajutorul unei mașini pick-and-place, fie că este vorba de componente THT sau SMD.

Proiectarea incintei

Pentru un PCB proaspăt proiectat, vă putem oferi, de asemenea, o carcasă personalizată, fie prin adaptarea unor cutii standard, fie prin proiectarea de la zero.

Carcase personalizate prelucrate CNC realizate din plastic sau aluminiu durabil

Carcase imprimate 3D cu tehnologie SLS și FDM

Carcase standard modificate cu precizie cu mașini CNC

Carcasele unice vin cu etichete unice!
Imprimare UV, etichete autocolante din folie de PVC produse cu cutter-plotter, gravură cu laser

Testare

Panourile proaspăt fabricate sunt mai întâi curățate, eliminând orice murdărie reziduală din procesul de fabricație.Aceasta este urmată de o inspecție vizuală, apoi de aplicarea tensiunii și de programare, dacă este necesar.

Reproiectarea

reproiectarea unităților existente în scopul reducerii dimensiunilor, în cazul în care reparația este imposibilă, dacă producția produsului respectiv a fost întreruptă, dacă sunt necesare caracteristici suplimentare etc.

Portofoliu