Vizitați-ne la următoarea noastră expoziție

 
 

Iată ce facem noi

DEZVOLTAREA dispozitivelor electronice

Proiectăm și fabricăm produse electronice la cerere. Scopul nostru este de a crea produse de înaltă calitate și de încredere cu un cost competitiv.

 

Mai multe informații

SERVICE DE REPARAȚII pentru electronicele stațiilor de alimentare

Suntem specializați în repararea tuturor tipurilor de electronice pentru stațiile de alimentare cu combustibil. (Tokheim, Logitron, Gilbarco, Tatsuno Benc, Hectronic, OPW, Nuovo Pignone. etc.)

Mai multe informații

Prelucrare și producție CNC

Pe lângă serviciile CNC tradiționale, oferim soluții complete pentru a ajuta companiile mari, startup-urile, kickstarterii sau persoanele fizice să își transforme ideile de produse în realitate, prin modelare 3D, producție și asamblare finală.

Mai multe informații

PRODUSE LEVTECH

Produse pentru industria combustibililor

Modul de impulsuri pentru TQC

358,00  fără TVA

Module pentru DOMS

Modul RS485 pentru DOMS

119,00  fără TVA
165,00  fără TVA
400,00  fără TVA
350,00  fără TVA
200,00  fără TVA
250,00  fără TVA
400,00  fără TVA
400,00  fără TVA

Doriți să deveniți distribuitor pentru produsele noastre?

PRODUSE BESTSELLER 2022

Telecomandă universală de service pentru pompe de combustibil (Tokheim, Wayne Dresser, Adast, Tatsuno Benc, Satam)

113,00  - 132,00  fără TVA

Telecomanda universală pentru pompa de combustibil este un controler 5 în 1 pentru tehnicienii de service pentru combustibil. Este compatibilă cu distribuitoarele de combustibil Tokheim, Satam, Wayne Dresser, Tatsuno Benc și Adast și funcționează ca telecomenzile originale specifice mărcii. Tehnicienii au nevoie doar de acest dispozitiv unic pentru mai multe pompe. Are un infraroșu de mare putere cu o distanță de lucru de până la 4 metri, o carcasă robustă, o funcție de economisire a bateriei și un LED de indicare.

 

Citește mai mult

Transmițător de temperatură subțire 4-20mA pentru Pt100 sau Pt1000

65,00  - 70,00  fără TVA

Transmițătorul de temperatură 4-20mA este proiectat pentru senzori Pt100 sau Pt1000 cu 2 sau 3 fire. Această unitate compactă oferă o ieșire de semnal 4-20mA liniarizată, calibrată la caracteristica de temperatură a senzorului Pt100 sau Pt1000 asociat, pentru citiri precise ale temperaturii. Domeniul de temperatură standard al dispozitivului este de la -15 la 150ºC, cu opțiuni de personalizare disponibile pentru cerințe specifice de monitorizare a temperaturii.

SKU: LSP-TSTS Categorii: ,
Citește mai mult

Izolator galvanic 0-10V sau 0-5V

97,00  - 118,00  fără TVA

Izolatorul galvanic este un separator de semnal analogic pentru comunicarea între emițătoare și controlere logice programabile (PLC). Acesta procesează semnale analogice de 0-10V sau 0-5V, reduce interferențele și rezolvă diferențele de potențial de masă. Dispozitivul este inclus într-o carcasă cu grad de protecție IP40 și se potrivește instalațiilor pe șină DIN TS-35. Dispune de o izolare cu trei căi, de 3500 V c.c., pentru a proteja împotriva perturbațiilor electrice. Etalonat pentru o precizie de +/-0,1%, este prevăzut cu terminale cu șurub și un LED de alimentare. Fabricat în UE, izolatorul contribuie la eficiența sistemului de automatizare.

SKU: LSP-IV2 Categorie:
Citește mai mult

Interfață de buclă de curent pentru Gilbarco 2-Wire

155,00  - 176,00  fără TVA

Acest produs este conceput pentru a conecta distribuitorul de combustibil Gilbarco la un sistem POS sau la un sistem de gestionare a combustibilului pe protocolul de buclă de curent 2-Wire. Cu ajutorul acestei interfețe, patru pompe pot fi conectate la un sistem POS.

Citește mai mult

Splitter izolat pentru semnale analogice

124,00  - 138,00  fără TVA

Splitterul izolat pentru semnale analogice este o componentă vitală în sistemele de automatizare, facilitând conectarea unui semnal analogic de la un dispozitiv de măsurare la două unități de procesare. Acesta acceptă semnale de 4-20mA, 0-10V și 0-5V, oferind funcționalitate de ieșire dublă. O caracteristică notabilă este izolarea sa galvanică în patru direcții, reducând interferențele și diferențele de potențial de masă. Este echipat cu o izolare de 3500VDC, montare pe șină DIN TS-35, precizie +/-0,1% și un LED de alimentare. Ideal pentru automatizarea industrială, reduce erorile cauzate de zgomot și interferențe de semnal, protejând echipamentele sensibile, cum ar fi PLC-urile. Fabricat în UE, acesta respectă standardele înalte de fabricație.

SKU: LSP-IAS-... Categorii: ,
Citește mai mult

TESTIMONIALE

Ne bucurăm că sunteți mulțumit de serviciile noastre.

Produs bun și ușor de utilizat. Sunt din Mexic și transportul a fost foarte rapid.

Suntem mulțumiți de produs. Un conținut tehnic excelent la un preț rezonabil.

NOUTĂȚI LEVTECH

Atunci când dezvoltăm un nou produs propriu, ținem întotdeauna cont de nevoile pieței. Dacă doriți să fiți anunțat cu privire la cele mai recente produse și noutăți, abonați-vă la buletinul nostru informativ!

* indică necesar
PARTENERII NOȘTRI