Despre noi

 

OMS NOI SUNTEM

Levtech Service and Production SRL are sediul într-o vale pitorească din Transilvania, România. A fost înființată ca o afacere de familie în 2016, când tatăl și fiul, pasionați și cu experiență în domeniul electronicii și automatizărilor, s-au asociat pentru a crea și inova împreună.

De atunci, echipa noastră a crescut și acum lucrăm cu unii dintre cei mai dedicați oameni care au o expertiză și o măiestrie unice. Împreună ne propunem să oferim soluții de înaltă calitate și o gamă largă de servicii.

Misiunea noastră este de a crea valori pentru clienții noștri și de a deveni un partener de încredere pe termen lung pentru soluțiile și inovațiile lor.

Ceea ce ne diferențiază este faptul că munca noastră este pasiunea noastră, ne prețuim clienții, de aceea alegem transparența, comunicarea clară, ne bazăm relațiile pe încredere și livrăm la timp.

 

CE FACEM

Noi suntem dezvoltarea și fabricarea de produse electronice la cerere. Cele mai multe solicitări au venit din partea industriei de realimentare, dar acceptăm și comenzi de electronice de consum și alte piese electronice industriale. Dacă cineva apelează la noi cu o idee de produs, putem ajuta la realizarea acesteia, parcurgând toate etapele, de la proiectare până la producție. Fabricarea produselor a adus un nou serviciu, cel de Prelucrare CNC, care a fost inițial necesară pentru a putea realiza carcase pentru dispozitive electronice. Având capacități libere pe mașinile CNC, am început să producem piese de aluminiu la comandă și în serie mică pentru alte firme din România și din străinătate. Suntem convinși că sunt capabili să proiecteze dispozitive electronice de înaltă calitate cei care s-au întâlnit cu o mulțime de tipuri diferite de electronice, le-au reparat și au putut învăța din proiectele defecte. Avem peste 35 de ani de experiență în repararea componentelor electronice, iar experiența noastră repararea service au câștigat multă apreciere în industria de realimentare prin rezolvarea unor cazuri aparent imposibile. În prezent suntem în parteneriat cu toate companiile românești din industria serviciilor de realimentare și în continuă creștere cu parteneriate în străinătate. Având o rețea largă, primim adesea solicitări speciale pe domeniul industrial automatizare proiecte în cadrul cărora putem asigura programarea PLC, cablarea dulapurilor și proiectarea unică a mașinilor pentru a rezolva procesele și etapele de producție din diferite industrii. De-a lungul timpului, am dezvoltat, de asemenea, un număr mare de produse proprii, care pot fi comandate de pe site-ul nostru magazinul online la nivel mondial.

 

VALORILE NOASTRE DE BAZĂ

ÎNCREDERE ȘI ONESTITATE

Principiul nostru principal atunci când lucrăm cu clienții și partenerii este obținerea încrederii reciproce. Nu ne este teamă să ne arătăm vulnerabilitatea, să recunoaștem dacă facem greșeli și să învățăm din ele. La acest lucru ne așteptăm de la părțile cu care lucrăm, dar și de la propriii noștri angajați. Un parteneriat pe termen lung și onestitatea sunt apreciate mai presus de orice.

CALITATEA ESTE PE PRIMUL LOC

Echipa noastră ia acest lucru foarte în serios. Chiar dacă oferim servicii de reparații rapide și acceptăm comenzi de prelucrare CNC cu termene limită strânse, ne concentrăm întotdeauna pe o calitate ridicată. Produsele noastre sunt, de asemenea, concepute pentru a dura mult timp și, prin urmare, nu ne este teamă să oferim garanție cu munca noastră. Calitatea este asigurată de pasiunea noastră și de dorința de excelență.

NU SE TEM SĂ ÎNTREBE

În loc să terminăm cât mai repede cu munca, punem adesea întrebări pentru a ne asigura că există o înțelegere perfectă cu clienții noștri și că suntem în măsură să îi satisfacem. Această metodă de lucru cu o comunicare deschisă s-a dovedit a fi cea mai bună abordare, care este foarte apreciată de toți clienții noștri și ne face să ne distingem printre alte companii de pe piață.

UN BUN ECHILIBRU ÎNTRE VIAȚA PROFESIONALĂ ȘI CEA PRIVATĂ

Echipa noastră muncește din greu și investește multă energie pentru a obține rezultatul scontat. Acest lucru poate fi menținut pe termen lung doar dacă ne asigurăm că vin la muncă fericiți, sănătoși și cu entuziasm. De asemenea, este important pentru noi să ne putem baza unii pe alții. Credem că mediul și atitudinea fac o mare diferență nu numai în ceea ce privește bunăstarea angajaților noștri, ci și în ceea ce privește calitatea muncii noastre.