Termeni și condiții

Acest site este operat de Levtech Service & Production SRL. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" și "nostru" se referă la Levtech Service & Production SRL. Levtech Service & Production SRL oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni de serviciu", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare la care se face referire în prezentul document și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web și nu puteți utiliza niciun serviciu. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI PRIVIND MAGAZINUL ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni și condiții de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și că ne-ați dat consimțământul de a permite oricărei persoane minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site. 
Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu aveți voie, prin utilizarea Serviciului, să încălcați legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). 
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă. 
Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza oricând și din orice motiv să oferim servicii oricui. 
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. 
Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web prin intermediul căruia este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră scrisă expresă. 
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar cu titlu de informații generale și nu ar trebui să se bazeze pe ele sau să fie folosite ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialului de pe acest site este pe propriul risc. 
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt de actualitate și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI ALE PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. 
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare prealabilă, în orice moment. 
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru nicio modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu Politica noastră de returnare. 
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea de către monitorul computerului dvs. a oricărei culori va fi exactă. 
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzisă. 
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. va corespunde așteptărilor dvs. sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR PRIVIND FACTURAREA ȘI CONTUL

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea adresei de e-mail și/sau a adresei de facturare/numărului de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuată comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, după părerea noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre cumpărături și despre cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele și datele de expirare ale cărții de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă putem contacta, după caz.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți pe care nu le monitorizăm și nici nu avem vreun control sau contribuție. 
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără garanții, declarații sau condiții de niciun fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere de niciun fel care rezultă din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților. 
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe riscul și la discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și aprobați termenii în baza cărora instrumentele sunt furnizate de către furnizorul (furnizorii) terț(i) relevant(i). 
De asemenea, este posibil ca, în viitor, să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi caracteristici și/sau servicii vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți. 
Linkurile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței acestora și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților. 
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale unor terțe părți. Vă rugăm să analizați cu atenție politicile și practicile terților și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie adresate terților.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE OBSERVAȚII ALE UTILIZATORILOR

În cazul în care, la cererea noastră, trimiteți anumite materiale specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau, fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (denumite în mod colectiv "comentarii"), sunteți de acord cu faptul că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și folosim în orice alt mod, pe orice suport, orice comentariu pe care ni-l transmiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra confidențialitatea oricăror comentarii; (2) de a plăti compensații pentru orice comentariu; sau (3) de a răspunde la orice comentariu. 
Putem, dar nu avem nicio obligație de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de utilizare. 
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene și nici nu vor conține viruși informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu aveți voie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terțe părți cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentariu pe care îl faceți și pentru acuratețea acestuia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun comentariu postat de dumneavoastră sau de o terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL

Furnizarea de informații personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica de confidențialitate. 

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, este posibil ca informațiile de pe site-ul nostru sau din Serviciu să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă, în orice moment și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda). 
Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără a ne limita la acestea, informațiile privind prețurile, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nici o dată de actualizare sau de reîmprospătare specificată aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat, nu trebuie considerată ca indicând că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe internaționale, federale, provinciale sau de stat, sau locale; (d) pentru a încălca sau a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăimați, calomniați, denigrați, intimidați sau discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să trimiteți informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod malițios care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colectați sau să urmăriți informațiile personale ale altor persoane; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu declarăm și nu asigurăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori. 
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile. 
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau anula serviciul în orice moment, fără a vă anunța. 
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor declarate în mod expres de către noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dvs., fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, expresă sau implicită, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare. 
În nici un caz Levtech Service & Production SRL, directorii noștri, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecvente de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse procurate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice fel survenită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar și în cazul în care ați fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați Levtech Service & Production SRL și părinții, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, de orice reclamație sau cerere, inclusiv taxele rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau din încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice dispoziție a acestor Termeni și condiții de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această dispoziție va fi totuși aplicabilă în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești Termeni și condiții de utilizare, iar această decizie nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE

Obligațiile și responsabilitățile părților, asumate înainte de data rezilierii, supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile. 
Acești Termeni de utilizare sunt în vigoare dacă și până la rezilierea lor de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții de utilizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru. 
În cazul în care, după părerea noastră, nu reușiți sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau vreo prevedere a acestor Termeni de utilizare, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment, fără notificare prealabilă, iar dvs. veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data rezilierii, inclusiv; și/sau, în consecință, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. 
Acești Termeni și condiții de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor de utilizare). 
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni și condiții de utilizare nu va fi interpretată în defavoarea părții care a redactat textul.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Nr. 1447/C, 537140 Lueta HR, România.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE CONDIȚIILOR DE SERVICIU

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare în orice moment pe această pagină. 
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții de utilizare prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările referitoare la Termenii de utilizare trebuie trimise la office@levtech.ro .