Automatizare

Spuneți-ne de ce aveți nevoie și noi ne vom ocupa de restul.

Cablarea cabinetului

Cablarea cabinetului

După consultanță și proiectare, cablarea este primul pas pentru a da viață planului de automatizare a casei sau a instalației industriale.

Cablăm și instalăm dulapul electric și orice echipament de automatizare necesar..

Programare PLC

Programarea PLC

Controlerul logic programabil (PLC) este inima sistemului dumneavoastră automatizat.

Acesta este locul în care vă personalizăm și actualizăm planul de automatizare.

SCADA

SCADA

Scada este etapa finală înainte de a intra în funcțiune. Acest software avansat acționează ca un centru de control ușor de utilizat.

Acesta monitorizează sistemul dumneavoastră pentru a asigura acuratețea și eficiența.

Servicii de automatizare industrială adaptate cerințelor dumneavoastră

IPARI AUTOMATIZÁLÁSI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN

LEVTECH oferă consultanță de la început până la sfârșit, inginerie, proiectare, instalare, integrare și mentenanță pentru automatizări casnice și industriale. Sistemul dumneavoastră automatizat poate fi configurat în scopuri de securitate, eficiență energetică, confort și multe altele!

Automatizarea continuă să evolueze într-un ritm rapid, iar noi rămânem în prima linie a tuturor progreselor din industrie.

Echipa noastră este formată din experți în întregul spectru de discipline necesare pentru a dezvolta sistemul de control necesar, inclusiv proiecte electrice și de instrumentație, programarea PLC, HMI și a sistemelor de control al mișcării sau aplicații SCADA.

Rezultatul final este o soluție automatizată rentabilă și eficientă, care este complet personalizată pentru a vă îndeplini obiectivele individuale. Putem moderniza și integra sistemele existente și putem asigura depanarea, întreținerea și actualizarea permanentă a tuturor sistemelor. De asemenea, ne asigurăm că instalația electrică și cablajul dvs. sunt la zi.

LEVTECH oferă o gamă completă de automatizări, atât pentru proiecte mari, cât și pentru proiecte mici, inclusiv automatizări personalizate pentru locuințe și instruirea familiei sau a angajaților pentru a-i pune la punct.

Automatizarea crește productivitatea, creează mai multe eficiențe, reduce riscurile și scade timpii de nefuncționare.

Automatizarea crește productivitatea, creează mai multe eficiențe, reduce riscurile și scade timpii de nefuncționare.