Rólunk

 

WHO MI VAGYUNK

A Levtech Service and Production SRL egy festői völgyben található Erdélyben, Romániában. Családi vállalkozásként alakult 2016-ban, amikor az elektronika és az automatizálás területén szenvedélyes és tapasztalt apa és fia összefogtak, hogy együtt alkossanak és újítsanak.

Azóta a csapatunk bővült, és mostanra a legelkötelezettebb emberekkel dolgozunk együtt, akik egyedülálló szakértelemmel és kézművességgel rendelkeznek. Célunk, hogy együtt magas színvonalú megoldásokat és széles körű szolgáltatásokat nyújtsunk.

Küldetésünk, hogy értékeket teremtsünk ügyfeleink számára, és megbízható, hosszú távú partnerré váljunk megoldásaik és innovációik terén.

Ami megkülönböztet minket, az az, hogy a munkánk a szenvedélyünk, értékeljük az ügyfeleinket, ezért az átláthatóságot, a világos kommunikációt választjuk, kapcsolatainkat a bizalomra alapozzuk, és időben teljesítünk.

 

MIT CSINÁLUNK

Mi vagyunk a weboldal fejlesztése és elektronikus termékek gyártása kérésre. A legtöbb megkeresés az üzemanyagtöltő iparból érkezett, de vállaljuk a szórakoztató elektronikai és egyéb ipari elektronikai alkatrészek megrendelését is. Ha valaki egy termékötlettel fordul hozzánk, segítünk annak megvalósításában, a tervezéstől a gyártásig minden lépést végigjárva. A termékgyártás új szolgáltatást hozott, a CNC megmunkálás, amelyre eredetileg azért volt szükség, hogy elektronikus eszközök burkolatát lehessen készíteni. Mivel a CNC-gépeken szabad kapacitással rendelkeztünk, elkezdtünk egyedi és kis sorozatú alumínium alkatrészeket gyártani más romániai és külföldi cégek számára. Meggyőződésünk, hogy azok képesek kiváló minőségű elektronikai eszközöket tervezni, akik sok különböző típusú elektronikával találkoztak, megjavították azokat, és képesek voltak tanulni a hibás konstrukciókból. Több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezünk az elektronika javításában, és a mi javítás services a látszólag lehetetlen esetek megoldásával nagy elismerést vívott ki magának az üzemanyag-utántöltő iparágban. Jelenleg a tankolási szolgáltatási ágazatban működő összes romániai céggel partneri kapcsolatban állunk, és folyamatosan bővülő külföldi partnerkapcsolatokat ápolunk. Mivel nagy hálózattal rendelkezünk, gyakran kapunk különleges kéréseket az ipari automatizálás projektek, ahol PLC-programozást, szekrények kábelezését és egyedi géptervezést tudunk biztosítani a különböző iparágak folyamatainak és gyártási lépéseinek megoldására. Az idők során számos saját terméket is kifejlesztettünk, amelyek megrendelhetők a webshop világszerte.

 

ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK

BIZALOM ÉS ŐSZINTESÉG

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel való együttműködésünk fő elve a kölcsönös bizalom elérése. Nem félünk kimutatni a sebezhetőséget, beismerni, ha hibázunk, és tanulni belőle. Ezt várjuk el azoktól a felektől, akikkel együtt dolgozunk, de a saját munkatársainktól is. A hosszú távú partnerséget és az őszinteséget mindenekelőtt értékeljük.

A MINŐSÉG AZ ELSŐ

Csapatunk ezt nagyon komolyan veszi. Annak ellenére, hogy expressz javítási szolgáltatásokat kínálunk és CNC megmunkálási megrendeléseket vállalunk szoros határidővel, mindig a magas minőségre összpontosítunk. Termékeinket is hosszú élettartamra terveztük, ezért nem félünk garanciát vállalni munkáinkra. A minőséget a szenvedélyünk és a kiválóságra való törekvésünk biztosítja.

NEM FÉLNEK KÉRDEZNI

Ahelyett, hogy a lehető leggyorsabban végeznénk a munkával, gyakran teszünk fel kérdéseket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ügyfeleinkkel tökéletesen megértjük egymást, és képesek vagyunk kielégíteni őket. Ez a nyílt kommunikációval járó munkamódszer bizonyult a legjobb megközelítésnek, amelyet minden ügyfelünk nagyra értékel, és amely kiemel bennünket a piacon működő többi vállalat közül.

A MUNKA ÉS A MAGÁNÉLET EGYENSÚLYA

Csapatunk keményen dolgozik, és sok energiát fektet be a várt eredmény elérésébe. Ezt csak akkor tudjuk hosszú távon fenntartani, ha gondoskodunk arról, hogy boldogan, egészségesen és lelkesen jöjjenek dolgozni. Az is fontos számunkra, hogy számíthatunk egymásra. Hisszük, hogy a környezet és a hozzáállás nagyban befolyásolja nemcsak a munkatársaink közérzetét, hanem a munkánk minőségét is.