SZOLGÁLTATÁSOK

Hogyan működik

A Levtech Service & Production kereskedelmi elektronika javítására és felújítására specializálódott, elsősorban a tankolóipar számára (Tokheim, Logitron, Gilbarco, Tatsuno Benc, Hectronic, OPW, Nuovo Pignone stb.).

A legmodernebb technológiát használjuk a probléma felderítéséhez, a javításhoz és a berendezés teszteléséhez, hogy egy teljesen működőképes és tesztelt készüléket kapjon vissza. A magasan képzett elektronikai mérnökökből álló csapatunk szerves részét képezi műszaki személyzetünknek.
Többéves tapasztalatuk és tudásuk extra szakértelmet biztosít a gyakori és összetett javításokhoz. Az üzemanyag-elektronikára specializálódva képesek vagyunk optimalizálni az átfutási időt.
Az Ön elégedettségét garantáljuk, ezért alkatrész- és javítási garanciát kínálunk.
Ezért kínálunk 3 féle javítási szolgáltatást: A termékcsere és javítás, amely felújított cserét biztosít Önnek, amíg a készülékre vár, valamint a 24 órás expressz javítás, amely a lehető leggyorsabb átfutási időt kínálja.

Hogyan működik?

Javított termékek

Fókuszban az ügyfél

60 napos garancia

Biztosítjuk, hogy ügyfeleink maximális elégedettséggel térhessenek vissza hozzánk. Az általunk beszerelt alkatrészekre és a javítási szolgáltatásokra garanciát vállalunk.

Alacsony ár

Célunk a kiváltó okok legjobb megértése és a megoldás leghatékonyabb módja, ami lehetővé teszi számunkra a költségek minimalizálását.

Kiváló minőség

Sokéves tapasztalatunk és a munkánk iránti szenvedélyünk kiemelkedővé teszi munkánkat, és kivételes eredményeket garantál minden ügyfelünk számára.