Szállítási és visszaküldési politika

Visszatérítési politika

A Levtech Service and Production SRL büszke arra, hogy ügyfeleinek jól elkészített termékeket és ügyfélközpontú szolgáltatást nyújt. Ezért garanciát vállalunk minden olyan hibára, amely a gyártásból ered, vagy ha Ön nem megfelelő alkatrészt kapott.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a visszaküldésre, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen:

Ha a probléma műszaki kérdéssel kapcsolatos, megpróbáljuk a hibaelhárítással megoldani, mielőtt kicserélnénk a terméket vagy visszavennénk.

Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy teljesen elégedett a vásárlásoddal, szívesen kicseréljük a terméket, hogy jobban megfeleljen az igényeidnek. A megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti csere vagy teljes visszatérítés/jóváírás (szállítási költségekkel csökkentve) ellenében, a visszaküldési feltételekre is figyelemmel.

Visszatérési feltételek

A termékeket ÚJ (nem használt, nem tesztelt és újraértékesíthető) állapotban, a gyártó eredeti csomagolásában, minden tartozékkal, készletelemmel, promóciós cikkel és használati útmutatóval együtt kell visszaküldeni. Az Ön védelme érdekében a tételeket előre fizetett, teljes értékre biztosított és biztonságosan becsomagolt szállítással kell visszaküldeni a szállítási károk elkerülése érdekében.

Általánosságban elmondható, hogy "ökölszabályként" a termékeket ugyanúgy küldje vissza nekünk, ahogyan mi küldtük Önnek - ugyanolyan állapotban és az eredeti tartalommal.

Minden visszaküldött terméket a visszaküldött termékek beérkezésétől számított 1-3 héten belül feldolgozunk.

A Levtech Service and Production SRL-hez történő visszaküldéssel kapcsolatos összes költség a vásárlót terheli.

Visszatérítések

Amint visszakapjuk a terméket, megvizsgáljuk azt, és értesítjük Önt, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. Azonnal értesítjük Önt az új termék vagy a visszatérítés státuszáról, miután megvizsgáltuk a terméket. Ha a visszaküldés jóváhagyásra kerül, új terméket küldünk Önnek, vagy visszatérítést kezdeményezünk a hitelkártyájára (vagy az eredeti fizetési módra), levonva a 10% újrakészletezési díjat (a visszaküldés okától függően). A visszatérítéseket/jóváírásokat adott esetben a visszaküldés feldolgozásától számított 2 héten belül adjuk ki, mivel a hitelkártya-társaságok eltérő módon írják vissza a jóváírásokat a számlájára.

Szállítás

Ha a probléma gyártási hibából adódik, mi álljuk a szállítási költséget. Minden más visszaküldés esetén az ügyfél felelős a termék visszaküldésének saját szállítási költségeiért. A szállítási költségek nem visszatéríthetők. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés szállítási költségét levonjuk a visszatérítésből.

Cserék szállítási sérülés esetén

Ha egy termék a szállítás következtében megsérül, szívesen kicseréljük Önnek. A biztosítási igényt be kell nyújtani és véglegesíteni kell, mielőtt kártérítést adnánk ki az ügyfélnek, vagy kicserélnénk a terméket. Kérjük, a kiszállítástól számított 3 munkanapon belül lépjen kapcsolatba velünk a kárigénylés kezdeményezéséhez. A csere céljából visszaküldött sérült terméket a Levtech Service and Production SRL-nél lehet megjavítani vagy kicserélni. Ön értesítést kap, amint a visszaküldés feldolgozása megtörtént.

Politikai kivételek

Egyedi vagy személyre szabott megrendelések esetén nem fogadunk el visszavételt vagy cserét.

A buborékcsomagolásból eltávolított termékek visszaküldéséért visszavételi díjat számítunk fel.

Szállítási károk és elveszett csomagok

Az árut a szállítás után azonnal ellenőrizze, mielőtt a fuvarozó elhagyja a helyszínt.

Ha látható fizikai sérülést vagy hiányzó elemeket észlel, utasítsa vissza a csomagot.

Ha sérülést észlel, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.

Ha sérült árut kap, vagy egyáltalán nem kapja meg, a fuvarozónak vizsgálatot kell lefolytatnia.

Kérjük, hogy az átvételtől számított 3 munkanapon belül azonnal értesítsen minket a problémáról.

 

Minden igényt általában a kezdeményezéstől számított 2 héten belül feldolgoznak. Ha a fuvarozó felelősséget vállal az elveszett vagy sérült termékért, a biztosítási visszatérítést a Levtech Service and Production SRL visszatéríti, a csere terméket elküldjük Önnek.

 

Visszatérési cím:

Lueta 319
Postai irányítószám 537140
Harghita
Románia

 

Szállítás

Standard szállítás:

A megrendelések feldolgozása a megrendelés leadását követő első munkanapon történik. A legtöbb esetben a megrendelés néhány napon belül megérkezik. A megrendeléseket DHL, Fancourier, GLS, DPD szolgáltatásokkal és kézbesítési visszaigazolással együtt szállítjuk.

Expressz szállítás:

Felár ellenében DHL Expressz kézbesítésre is van lehetőség. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a +40 758 576 007-es telefonszámon.

Ingyenes szállítási politika:

Jelenleg ingyenes földi szállítást kínálunk a Romániában leadott megrendelésekre. Egyes tételek esetében extra kezelési költségekre lehet számítani. Az ajánlat csak egy szállítási címre érvényes, több cím rendelésenként külön kerül felszámításra. Ha bármilyen kérdése van az ingyenes szállítási ajánlattal kapcsolatban, kérjük, hívjon minket közvetlenül a +40 758 576 007-es telefonszámon.