SERVICIILE NOASTRE

Cum funcționează

Levtech Service & Production este specializată în repararea și recondiționarea echipamentelor electronice comerciale, în special pentru industria de realimentare cu combustibil (Tokheim, Logitron, Gilbarco, Tatsuno Benc, Hectronic, OPW, Nuovo Pignone etc.).

Folosim cea mai recentă tehnologie pentru a detecta problema, a repara și a testa echipamentul pentru a ne asigura că veți primi înapoi o unitate complet funcțională și testată. Echipa de ingineri electroniști cu înaltă calificare este parte integrantă a personalului nostru tehnic.
Anii lor de experiență și cunoștințele lor aduc un nivel suplimentar de expertiză pentru reparații comune și complexe. Cu un accent specializat pe electronica de combustibil, suntem capabili să optimizăm timpul de răspuns.
Satisfacția dvs. este garantată, motiv pentru care vă oferim garanție pentru piese și reparații.
Acesta este motivul pentru care oferim 3 tipuri de servicii de reparații: Standard, care durează între 1 și 6 săptămâni, Schimb de produse și reparații, care vă oferă o piesă de schimb recondiționată în timp ce așteptați dispozitivul, și o reparație Express de 24 de ore, care oferă cel mai rapid timp de execuție posibil.

Cum funcționează?

Produse reparate

Clientul în centrul atenției

Garanție de 60 de zile

Ne asigurăm că clienții noștri se pot întoarce la noi pentru o satisfacție maximă. Oferim garanție pentru piesele pe care le instalăm și pentru serviciile de reparații.

Preț scăzut

Scopul nostru este de a înțelege cât mai bine cauza principală și de a găsi cea mai eficientă cale de rezolvare, ceea ce ne permite să minimizăm costurile.

De înaltă calitate

Mulți ani de experiență și pasiunea pentru ceea ce facem, fac ca munca noastră să iasă în evidență și garantează rezultate excepționale pentru toți clienții noștri.