Sistemul automat de măsurare a rezervoarelor și de protecție a mediului Veeder Root TLS4B oferă date complete despre locul de alimentare cu combustibil pentru gestionarea avansată a activelor de combustibil. Combinând algoritmi de top din industrie cu o securitate sporită, notificare în timp real și acces de oriunde și oricând, TLS4B vă menține situl în funcțiune și profitabil.

PROTECȚIE DOVEDITĂ
Păstrați controlul operațiunilor de alimentare cu combustibil utilizând soluțiile automate de control al variațiilor, de detectare a scurgerilor și de gestionare a locației ale indicatorului automat de rezervoare TLS4 pentru a cunoaște în permanență starea afacerii dumneavoastră.

PRECIZIE DOVEDITĂ
Calibrarea automată AccuChart™, lider în industrie, asigură cele mai bune date posibile pentru gestionarea exactă a stocurilor umede. Detectarea scurgerilor aprobată de o terță parte oferă liniștea că rezervoarele sunt etanșe. Conectivitatea de la distanță a indicatorului automat de rezervoare TLS4 permite accesul la informații în orice moment, de oriunde.

PROFIT ADEVĂRAT
Funcționați la eficiență maximă cu ajutorul sistemului de monitorizare TLS4, gestionând riscurile, limitând răspunderea și reducând deficitul de stocuri și timpii de nefuncționare.

PARTENER ADEVĂRAT
Indicatoarele automate pentru rezervoare Gilbarco Veeder-Root sunt soluții de înaltă calitate pentru gestionarea stocurilor umede, cu o istorie îndelungată de fiabilitate și precizie. Produsele noastre ajută la obținerea unor rezultate care contează și la obținerea protecției pe care o merită afacerea dumneavoastră.

P.N.: TSL4B

Gilbarco Veeder Root TLS4B